Juko Comedy Club

Koomikoiden parhaimmisto lavalla!

 

Pimeimpään vuodenaikaan tarvitaan nauruhermojen aktivointia. Suuntaa siis Juko Comedy Clubille!

 

Syksyn kattaus:

la 1.12. klo 20 – Fredi Lilius, Rich Lyons & Zaani

la 8.12. klo 20 – Pete Kosonen, Fathi Ahmed & Jape Grönroos

 

 

FREDI LILIUS

omaa ripauksen ruotsalaisuutta, hippasen tamperetta, kauhallisen ääntä, liikettä ja asennetta. Hyppysellinen hobittia seassa. Hulmutukkainen Frodo… Fredi loihtii eteesi maailmoja, joista ei tasoja, värejä eikä naurua puutu. Hyppää mukaan ja pidä kiinni. Nyt mennään.

 

RICH LYONS

speaks English and only English. Rich has been living in Finland over 20 years. And he still speaks only English. Although the English Rich speaks is seriously funny sh*t! Don’t miss your chance to experience this New Yorker in Juko. In English in case you missed it.

 

ZAANI

on puolisuomalainen hybridi ja miniydinreaktori. Ranskalaisvivahde ja iän myötä ennallaan pysyvä ADHD tekevät Zaanin keikoista hengästyttäviä naurutykistökeskityksiä. Zaani istuu traktorin kuskinpukille, katsojat peräkärryn lavalle. Luvassa on pomppuisa matka. Minne lie.

 

***

 

PETE KOSONEN

on pitkän linjan koomikko ja keski-ikäinen mies. Pete kertoo miten maailma makaa ja puhuu vain totta. Lavalla Pete on poliittinen, kantaaottava ja viiltävän ajankohtainen. Toki on myös mahdollista, ettei ihan kaikki tässä tekstissä ole totta.

 

FATHI AHMED

Fathin vastaus kysymykseen esittelytekstistä: ”Laita siihen jotain diipa daapaa, jengi voi sit ite määritellä kokemuksensa keikan jälkeen”. Lyhyestä virsi kaunis.

 

JAPE GRÖNROOS

on tuottaja, valokuvaaja, rap-battlaaja ja ties mitä. Ennen kaikkea Jape on kuitenkin koomikko. On ollut jo lähemmäs 15 vuotta. Älä anna leppoisan ulkonäön hämätä, sillä Japen kieli on kuin mattoveitsi, se sivaltaa ihmispahvilaatikoiden nauruteipit halki vaivattomasti. Jape tulee, oletko valmis? No et.

 

 

kesto noin 2 h väliaikoineen

liput 22 / 18 €

Ei suositella alle 15-vuotiaille

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

 

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.