Kuva: Aija Sillanpää
Hollolalaissyntyiset Jemina (laulu, viulu) ja Selina (laulu, viulu, kitara) esittävät originaalia folk-roots -musiikkia. He ovat molemmat vahvoja, ilmaisuvoimaisia laulajia ja muusikoita, joiden lavaesiintyminen on energistä ja vangitsevaa. Siskosten stemmalaulusta kuulee, että he ovat laulaneet yhdessä koko elämänsä.
Siskokset aloittivat musiikillisen uransa 9- ja 7-vuotiaina laulamalla lastenmusiikkia isänsä Seppo Sillanpään yhtyeessä. Viimeisten 25 vuoden ajan Jemina ja Selina ovat tehneet aktiivisesti yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten huippumuusikoiden kanssa sekä esiintyneet Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. He ovat julkaisseet useita levyjä, joista uusimman Rajamailla-albumin tuotti Tim Ries (joka on tuttu mm. The Rolling Stones -yhtyeestä). Projektin myötä heidät kutsuttiin esiintymään Kanadaan, Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan yhdessä The Rolling Stones -yhtyeen muusikoiden kanssa. Syksyllä 2016 Jemina & Selina juhlivat 25-vuotista uraansa levyttävinä ja esiintyvinä artisteina kiertueen ja juhlakonserttien muodossa.
pe 7.4. klo 19
liput 13 €

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(joka päivä klo 7.00-22.00)

 

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.