Kuva: Aki Roukala
Joose Keskitalon seuraava levy on hänen uransa paras.
Minimalismin mestari on tehnyt suuren levyn!
Julius Caesarin anatomia on kiehtova ja värikäs levy. Levyn musiikillinen monipuolisuus yltää Etelä-Amerikan rytmeistä vuoristolaisvalssiin ja mustalaisiskelmästä höyryiseen hippijazziin ja venäläiseen barditraditioon. Joose Keskitalon yhtyeenä levyllä soittaa The Mystic Revelation of Teppo Repo (Otto Eskelinen: bandeon ja saksofoni, Eero Tikkanen: kontrabasso ja Arwi Lind: rummut). Taustalauluja laulaa suurimmassa osassa levyn lauluista Joosen veli Alex Keskitalo.
”Nämä laulut on sävelletty ja soitettu venäläisen bardin Bulat Okudzhavan käyttämällä vireellä, jonka opin Tampereella. Yritin tehdä tehdä tietynlaisia lauluja, mutta niistä tulikin aivan toisenlaisia,” Joose Keskitalo kertoo.
Julius Caesarin anatomia jatkaa Joose Keskitalon edellisiltä levyiltä tutussa unien ja ilmestyksien maailmassa: ”Nämä laulut ovat kertomuksia meidän kollektiivisesta vankeudesta, jossa vanginvartijat olemmekin me itse! Ne ovat tutkimuksia itseemme, josta ymmärrämme loppujen lopuksi vain vähän, sillä ihminen on itse itselleen mysteeri. Vain välähdyksenomaisesti meille paljastuu vankeutemme. Yö paljastaa meille petoksen.”
”Olemme saaneet merkin, olemme nähneet valon. Kunpa tietäisimme mitä tuo valo merkitsee”
(laulusta: Meidän täytyy päästä täältä)
Helmi Levyt julkaisee Julius Caesarin anatomia -levyn helmikuussa 2017.
pe 21.4. klo 19
liput 13 €

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(joka päivä klo 7.00-22.00)

 

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.