JukoKlubi

 

M & KEliel

Kylmät väreet. Niin hyvää, että itkettää. Minja Kosken projekti on toimittaja Pekka Laineen sanoin ”samalla kertaa haurasta, herkkää, mutta jollain salaperäisellä tavalla erittäin voimakasta, suorastaan taianomaista.” Solinan kautta syksyllä 2017 julkaistu debyytti ”Tehtaantyttö” on vuoden pysäyttävimpiä levytyksiä ja sai Suomen suurimman musiikkilehden Soundin arvostelusta täydet viisi tähteä.

 

Kosken lisäksi kokoonpanossa soittavat Miikka Ahlman, Aleksi Kauffman, Jussi-Pekka Parviainen ja Simo Saukkola.

 

KEliel kokeilee, tuputtaa äännehistorialliselle muistomerkille tavun kerrallaan. Musiikillisen maailman lukemattoman ihmemonumentin jalkapöydälle putoaa aika pätäkkä pikitippa.

 

Pitsikin koostuu puuttuvasta ja sitoutuvasta, silmukoiden vuorottelevista kerroksista. Se on täynnä reikiä, vaikka se on ehjä. KEliel on pitsiä.

 

KEliel (-97) on Lahessa asuva ääniassemblaattori ja performanssiapplikoija, joka on esiintynyt enimmäkseen taidemuseo- ja galleriakonteksteissa, mutta tehnyt myös kiertueen Lahdessa.

la 20.1. klo 19 Loppuunmyyty!
liput 10 €

 

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.

KUVA: Miikka Ahlman

KUVA: Antti Sepponen