OLAVI UUSIVIRTA
Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Kuusi studioalbumia ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Salmisaaren Salome”, ”Ukonlintu ja virvaliekki”, ”Nukketalo palaa”, ”Tiet etäisyyksiin”, ”Kauneus sekoittaa mun pään”, sekä Anna Järvisen kanssa levytetty ”Nuori ja kaunis” -duetto.
Johanna Kustannus julkaisi Uusivirran kuudennen ”Ikuiset lapset” -levyn helmikuussa 2014. Keväällä 2015 saatiin jo uutta materiaalia singlen muodossa, kun ”Hän laulaa kuin kuolisi huomenna” julkaistiin. Uusi levy ”Olavi” ilmestyy 12.2., ja sen ensimmäinen sinkku ”Tanssit vaikka et osaa” -sinkku meni suoraan kolmen valtakunnallisen radiokanavan soittolistalle.
Uusivirta bändeineen on tällä hetkellä Suomen halutuimpia artisteja niin festareille kuin klubeillekin, ja ”Ikuisten lasten” jälkeinen kiertue kattoi kaksi festarikesää, sekä tasan 100 keikkaa. Live show ei jätä ketään kylmäksi!
Olavi Uusivirran (laulu) yhtyeen täydentävät Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso), ja Olli Krogerus (rummut).

HERMANNI JA KUTSUVIERAAT
*************************************
”Mies, kitara ja autotalli, tuo rockin suo, kuokka ja Jussi. Hermannin musiikissa kuuluu niin tekijänsä rakkaus kulta-aikojen suomi rockiin kuin laulaja-lauluntekijöiden perinteeseen. Tarinoita jotka koskettavat, tilanteita jotka ovat meille jokaiselle tuttuja ja kuitenkin aina yhtä ainutkertaisia. Melodioita jotka saavat laulamaan mukana, rytmejä jotka vievät mukanaan. Uusia raikkaita tuulia, joissa voi haistaa tutun tuoksun. Musiikkia tästä hetkestä, tällä hetkellä. Nyt.
Vanha kokemus ja uusi inspiraatio ovat innoittaneet Hermannin kirjoittamaan biisejä, joita laulavat pian mukana koko Suomi.”
– M. Jokela, Helsinki
Juuri tuoreen singlensä ”Ihminen” julkaissut Hermanni ja Kutsuvieraat on monelle vielä uusi tuttavuus mutta ehdottomasti katsomisen ja kuulemisen arvoinen. Hermannin Ollikaisen lisäksi bändiä täydentää Timo Peltonen (Kitara), Jaska Teuri (Basso) ja Jarkko Saarinen (Rummut).
23.4. klo 19

Liput 17,50 €

Tapahtumanumero 109106

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee
ke–to klo 15–17. Lipunmyynti aukeaa myös aina tuntia ennen esityksen alkua.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(joka päivä klo 7.00-22.00)

 

Lahdessa myös Sokos ja Citymarket Karisma myyvät teatterilippuja.
Liput myös R-kioskeilta kautta maan.
Tapahtumanumero R-kioskeilla on 109106