JukoKlubi

 

Antti Autio & Karina

Antti Autio on uuden polven artisti, joka soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä folkrockia. Aution yhtye tunnetaan omaperäisestä poljennostaan ja intensiivisistä, tunnelmallisista keikoistaan.
Helmikuussa 2017 julkaistu debyyttilevy sai erittäin hyvän vastaanoton ja levyn nimikkoraita Minä tuon mukanani sateet soi tiuhaan eri radiokanavilla.

 

Kyseessä on poikkeuksellisen varmaotteinen ja omaleimainen folk-pop-rock-debyytti. Autio kuulostaa olevansa täydellisen sinut oman artistiudensa ja valitsemansa ilmaisutyylin kanssa… Nuoressa miehessä yhdistyy erikoisella tavalla herkkyys ja suorastaan komentava määrätietoisuus. Se pätee niin lauluun kuin bändin soittoonkin.
Pehmeän luonnollisesti soiva, rikas ja dynamiikasta kaiken irti ottava yhtye jättää sovituksiin ilmaa mutta vaikuttaa miettineen huolellisesti jokaisen äänen.
” – Soundi 24.2.2017

 

Illan lämmittää Karina. Dynaamisista livekeikoistaan ja vangitsevista tunnelmistaan tunnettu yhtye kiertää kevään ja kesän multi-instrumentalisti Minna Koiviston (KOI, Robin) vahvistamana.
Helsinkiläinen indiepop-trio Karina on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Playground Musicin kanssa ja julkaisee odotetun debyyttialbuminsa maaliskuun alussa.
”Karina kuulostaa vain omalta freesiltä itseltään, mutta tunnelmoi samoilla folk pop -detaljeilla kuin Sufjan Stevens, käyttää suomen kieltä ronskin runollisesti kuin Joose Keskitalo ja leikittelee näsäviisaasti kuin PMMP.” — Flow Festival

 

ke 28.3. klo 19

 

HUOM! JukoKlubeilla soitto alkaa tasan klo 19. Saliin ei pääse kesken keikan.
Musiikista nautitaan istumakatsomossa.

 

liput 10 €

 

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.

KUVA: Patrick Raivio

KUVA: Reetta Saarikoski