Kuva: Viivi Huuska

 

Emma-palkittu Emma Salokoski on monipuolinen laulaja, joka on työskennellyt laaja-alaisesti musiikin saralla ja levyttänyt niin jazzia kuin lastenlaulujakin. Viime kesänä julkaistu Kiellettyjä asioita -albumi oli eräänlainen irtiotto vanhasta minästä ja se uudisti entuudestaan monipuolista artistia.

 

Duo Emma Salokoski ja Jarmo Saari esittävät poikkileikkauksen ohjelmistoa Emman uran varrelta. Konsertissa kuullaan sekä Emman omia sävellyksiä että Emman eri projekteissa levyttämiä kappaleita. Jarmo Saaren jäljittelemätön soittotyyli lyö lauluihin oman leimansa, ja nostaa monet sovitukset uusille tasoille.

 

Jarmo Saari (1970-) on yksi sukupolvensa omaleimaisimpia kitaristeja. Valmistuttuaan jazzsävellyksen maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 1999 hän on toteuttanut musiikillisia visioitaan mm. kokeellisessa sooloproduktiossaan Jarmo Saari Solu sekä yhtyeissään Trubamolli, Filmtet, ZetaBoo ja XL.

 

Saari on tunnettu visuaalisesta sävellystyylistään sekä kitaralla, ihmisäänellä ja erilaisilla harvinaisemmilla instrumenteilla, kuten thereminillä, barokkisellolla, pasuunalla ja lasiharpulla luoduista monikerroksellisista kollaaseista. Tähänastinen ura käsittää 100 levytystä ja esiintymisiä 30 maassa. Saarelle myönnettiin Suomi-palkinto vuonna 2012 taiteellisesta toiminnasta.

 

 

la 21.5. klo 19

Liput 15 €

Tapahtumanumero 109106

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee
ke–to klo 15–17. Lipunmyynti aukeaa myös aina tuntia ennen esityksen alkua.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(joka päivä klo 7.00-22.00)

 

Lahdessa myös Sokos ja Citymarket Karisma myyvät teatterilippuja.
Liput myös R-kioskeilta kautta maan.
Tapahtumanumero R-kioskeilla on 109106