Kuva: Ville Paul Paasimaa
Hanna Pakarinen julkaisi syyskuussa 2016 seitsemännen studioalbuminsa, Synnyin elän kuolen. Levyltä löytyvät aiemmin julkaistut singlet Herrojen kanssa pellon laidassa ja Penkki, puu ja puistotie. Jälkimmäinen on kappale, jolla Hanna rakastui Carolan musiikkiin. ”Tämä on kaunein Carolan kappale, minkä tiedän”, Hanna sanoo.
Kyseinen albumi koostuu Carolan tunnetuksi tekemistä kappaleista, joihin Hanna on perehtynyt viime vuosien aikana. Hän on esittänyt Carolan musiikista koostuvia konsertteja ja tehnyt lopulta omannäköiset versiot tuottaja Sampo Haapaniemen kanssa. Hanna kertookin, että Carolan biisit koskettivat häntä niin paljon, että hän päätti lopulta tehdä ne omalla tavallaan, oman näköisikseen ja tuoda ne tähän päivään. ”Muulla ei ole väliä kuin että saan laulaa niitä. Minä tarvitsen näitä lauluja.”
Levyllä kuuluukin Hannan oma ääni, jolla hän kertoo Carolan laulujen tarinoita hänelle ominaisella tyylillään. Hanna kertoo myös, että häntä kiehtoo Carolan rohkea, rehellinen ja totuudenmukainen musiikkimaailma. ”Carola oli vahva naisasianainen, mitä lauluihin ja sanomaan tulee.”
Keikalla kuullaan hieno kokonaisuus, joka sisältää niin tuoreimpia Carola-tulkintoja kuin myös Hannan aiempaa tuotantoa.
pe 10.3.klo 19 LOPPUUNVARATTU!
liput 15 €

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(joka päivä klo 7.00-22.00)

 

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.