Kuvat:
Lumoksen ja Askon kuvat Johannes Wilenius.
Annamarian lähikuvat Tarmo Valmela/PhotoDance Valmela
Kämästen käännösten keikka
Lahti räjähtää, kun luvassa on Kämästen käännösten keikka! Kuultavissa on hienoja tulkintoja upeista kappaleista mahtavilta artisteilta – ja suomalaisten käännöskukkasten hilpeimpiä helmiä.
Vuonna 2004 Lahden Ammattikorkeakoulun käytävillä toisensa löysivät jousisoittajat Annukka Nevalainen-Lius, Sirkku Hilanko, Anette Grevberg ja Niklas Hagmark. Näin syntyi Lumos-kvartetti, joka jo vuosia on soittanut merkittävien suomalaisartistien levyillä sekä kiertueilla.
Vuotta myöhemmin samaisessa opinahjossa törmäsivät musiikkiteatteriopiskelijat Asko Turkia ja Annamaria. Keikkailtuaan tiiviisti yhdessä koko opiskeluajan päättivät he valmistumisen jälkeen virallistaa toimensa, ja näin syntyi piano/laulu-kokoonpano duoKATU.
Lumos-kvartetti on suosittu studiokokoonpano ja heitä voi kuulla mm. Pepe & Saimaa -levyllä. He ovat olleet myös näkyvästi esillä Bryggan Kulttuuriklublla sekä syksyllä avatulla Katu-klubilla, jossa ovat tehneet yhteistyötä paikallisten artistien, kuten Mikael Saari, Kristiina Lanki ja Pauli Hauta-aho, kanssa. Vuoden 2010 tienoilla duoKATU nautti suurta suosiota pienen piirin hovimuusikkoina ja esiintymisiä oli baarikeikoista syntymäpäiväjuhliin ja verotoimiston päiväkahveista teollisuushallien avajaisiin. Eniten lisäkeikkapyyntöjä tuotti kuitenkin Ravintola Hiidenkivessä järjestetty Paskat suomennokset -keikka, mutta duoKATU vaikeni vuosiksi.
Toisistaan koko ajan tietoisina, nyt vihdoin ja viimein duoKATU ja Lumos-kvartetti yhdistävät voimansa.
Annamaria – laulu
Asko Turkia – piano
Annukka Nevalainen-Lius – viulu
Sirkku Hilanko – viulu
Anette Grevberg – alttoviulu
Niklas Hagmark – sello
pe 24.3. klo 19
liput 16€

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(joka päivä klo 7.00-22.00)

 

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.