Konsertti

Kalleimmat joululaulut

Me laulamme julki joulun kaikki puolet!

 

Konsertti, joka saa yleisön niin kyyneliin kuin hersyviin naurukohtauksiinkin. Teemme illasta lennokkaan, intiimin, huumorin täyteisen, herkän, köyhän sekä rikkaan.

 

Lavalla Antti Autio, Matti Hussi, Minja Koski ja Mikael Saari.

 

Kalleimmat joululaulut -konsertti on rento, juhlava, hauska, synkkä, valoisa, rikas ja köyhä. Kokoonpanoon kuuluu kolme laulavaa ja soittavaa näyttelijää sekä pianisti. Ohjelmisto sisältää joululauluja laidasta laitaan, Madetojasta Leevi & the Leavingsiin, lainakappaleista työryhmän omiin kantaesityksiin.

 

Työryhmä:
Antti Autio on alun perin Hausjärveltä lähtöisin oleva näyttelijä ja muusikko. Hän valmistui keväällä 2016 teatteritaiteen maisteriksi Nätyltä, Tampereen yliopistosta ja on näytellyt mm. Teatteri Takomolla Helsingissä. Autio tekee musiikkia omalla nimellään ja julkaisi Minä tuon mukanani sateet -debyyttialbuminsa keväällä 2017.

 

Minja Koski on kuhmolaislähtöinen näyttelijä ja muusikko. Minja kuuluu lahtelaisen Teatteri Vanha Jukon kantaviin voimiin ja on yksi Kaj Chydeniuksen luottolaulajista. Heidän ensimmäinen yhteinen pitkäsoittonsa Myrskylinnut ilmestyi syksyllä 2014. Koski julkaisee myös omaa musiikkia nimellä M.

 

Mikael Saari on lahtelainen näyttelijä-muusikko. Hän on esiintynyt sekä teatterin lavoilla että keikka-areenoilla ympäri Suomea. Mikaelin esikoisalbumi The Grand Letdown ilmestyi toukokuussa 2016. Saari on vieraillut muun muassa Lahden, Turun ja Oulun kaupunginteattereissa sekä Tampereen Teatterissa.

 

Matti Hussi on lahtelainen freelance-muusikko, joka opettaa pianonsoittoa ja keikkailee säännöllisesti eri kokoonpanojen kanssa. Hussi on työskennellyt paljon myös teatteriproduktioissa.

 

 

ma 11.12. klo 19 Muutama vapaa paikka
ke 13.12. klo 19 Muutama vapaa paikka

 

liput 25 / 18 €

 

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

 

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.

Kuva: Saija Kivikangas

Tää oli paras joululaulukonsertti. Ikinä.

 

Idea jo sinänsä oli erilainen, mukava, tunnelmasta toiseen. Toivoisin, että joukko jatkaa keikkailuaan.

 

Mä tykkäsin siitä tosi paljon. Ja mä vihaan joululauluja.

 

(otteita katsojapalautteista)