Vierailu 

 

Ella Jäppinen – Joonas Mikkilä  

 

Normaali 

Esitys epätäydellisille ihmisille

 

Laulaja-musikaaliartisti Ella Jäppisen omat kokemukset yhtäkkisestä invaliditeetista ja siitä toipumisesta ovat saaneet hänet havainnoimaan kaikkia ihmisiä yhdistävää epätäydellisyyden kokemusta ja yhteiskunnan ihmiselle luomaa painetta pystyä tiettyihin asioihin ja mahtua normaaliuden muottiin.

 

Jäppinen ja pianisti-teatterikapellimestari Joonas Mikkilä tutkivat esityksessään niitä normaaliuden rajoja, joissa ihminen pyrkii pysymään. Ettei olisi mitäänsanomattoman tavallinen, mutta ei liian poikkeavakaan.

 

Normaali koostuu Mikkilän sovittamasta suomalaisesta teatteri-, laulelma- ja popmusiikista sekä draamaelementeistä. Jo olemassa olevien kappaleiden lisäksi Markus Fagerudd on säveltänyt teokseen uutta musiikkia Jäppisen tekstiin. Ohjauksesta vastaa Lotta Jäppinen.

 

Esitys ehdottaa, että ihminen voisi kantaa vajavaisuutensa ylpeästi, uskaltaa tarvita muiden yhtä lailla riittämättömien apua sekä turhautua, raivostua ja ennen kaikkea nauraa muihin ja itseen kohdistuville kohtuuttomille odotuksille.

 

laulu: Ella Jäppinen
piano: Joonas Mikkilä

 

pe 19.10. klo 19
HUOM! Esitys jouduttiin sairastapauksen vuoksi siirtämään uuteen ajankohtaan alkuperäiseltä (24.3.) esityspaikaltaan.

 

kesto noin 1 h 15 min., ei väliaikaa
liput 25 / 18 €

 

 

 

Teatteri Vanhan Jukon oma lipunmyynti palvelee keskiviikkoisin klo 15–17 ja torstaisin klo 16–18 sekä aina tuntia ennen esitystä.

 

Puh. 03 752 0585 / Email. toimisto (at) teatterivanhajuko.fi

 

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta www.lippu.fi.

 

Lippupiste Oy
0600-900 900 (1,98 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

Liput myös R-kioskeilta kautta maan.

KUVA: Jiri Halttunen