Verkkosivujen tietosuojakäytäntö

Kunnioitamme verkkosivuillamme www.teatterivanhajuko.fi vierailevien käyttäjien yksityisyyden suojaa. Käsittelemme verkkosivujemme kautta syöttämiäsi tietoja luottamuksellisesti henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka käytämme ja käsittelemme sinusta verkkosivujemme käyttäjänä keräämiämme tietoja. Käyttämällä verkkosivujamme hyväksyt tällä sivulla kuvatut tietosuoja- ja evästekäytännöt. Sivuston käyttäjänä annat suostumuksesi evästeiden tallentamiseen sallimalla evästeet selaimen asetuksissa.

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä.

Mitä tietoja keräämme?

Vieraillessasi verkkosivuillamme keräämme sinusta anonyymisti verkkosivujen käyttöön ja käyttökokemukseen liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi, tietoja selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi asetuksista ja sivujen käyttötavoista. Käytämme keräämiämme tietoja verkkosivujemme kehittämiseen ja parantamiseen.

Keräämme verkkosivujemme kautta ainoastaan henkilötietoja, jotka vapaaehtoisesti lähetät meille. Täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen verkkosivujemme kautta sinulta kysytään nimeä ja sähköpostiosoitetta. Kysymme mahdollisesti sähköpostiosoitettasi tai muita tarkoituksenmukaisia henkilötietoja myös ladatessasi julkaisuja verkkosivuiltamme tai ilmoittautuessasi esimerkiksi meidän tai kumppaneidemme järjestämiin tapahtumiin.

Mikäli olet selaimessasi sallinut evästeet, IP-osoitteesi voidaan yhdistää verkkosivuillamme syöttämiisi tietoihin asiakasviestinnän parantamiseksi. Toisaalta joissain tapauksissa salaamme IP-osoitteen valmiiksi niin, ettei sitä voida jäljittää käyttäjään.

Kuinka käytämme tietojasi?

  • Yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen
  • Esittääksemme verkkosivujemme sisältöä käyttämällesi laitteelle parhaiten soveltuvalla tavalla
  • Verkkosivujemme käytön seurantaan sekä käyttökokemuksen ja toiminnallisuuden parantamiseen
  • Myynninedistämis- ja markkinointikampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen
  • Lain sallimissa puitteissa palveluidemme markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluja
  • Asiakasviestinnän parantamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseksi

Luovutammeko tietoja eteenpäin?

Emme luovuta henkilötietojasi teatterivanhajuko.fi sivuston ulkopuolelle ja käytämme tietojasi ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietojen käyttöoikeus on vain palveluksessamme olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseksi. Tietojasi ei luovuteta muille organisaatioille kaupallisiin tarkoituksiin.

Poikkeuksena edelliseen, tietojasi voidaan siirtää henkilötietolain puitteissa meille palveluja tuottaville yrityksille myös EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. Kolmansilla osapuolilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa, ja heidän tulee olla sitoutuneita varmistamaan riittävä tietosuojan tason toteutuminen.

Miten voit vaikuttaa tietojen keräämiseen?

Sinulla on oikeus tarkastaa mitä tietoja sinusta säilytämme ja tehdä tietoihin korjauksia ja muutoksia ja halutessasi pyytää tietojen poistamista. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointiin.

  • Pyynnöt edellä mainittuihin liittyen voi toimittaa joko sähköpostitse toimisto [at] teatterivanhajuko.fi
  • Voit lähettää pyynnön yhteydenottolomakkeella verkkosivujemme kautta

Jos et halua verkkosivujemme tallentavan evästetiedostoja, se on mahdollista kieltää selaimen asetuksissa sivustokohtaisesti tai kokonaan. Voit myös poistaa selaimesi tallentamat evästetiedostot milloin tahansa. Esimerkiksi:

On kuitenkin huomioitava, että evästetiedostojen kieltäminen voi vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

Evästeiden käyttö

Cookie- eli evästetiedosto on tietokoneelle tallennettava pieni tekstitiedosto. Käytämme verkkosivuillamme evästetiedostoja ensisijaisesti parantaaksemme sivuston käyttökokemusta ja toiminnallisuutta sekä arvioidaksemme, miten sivuilla olevaa sisältöä käytetään. Verkkosivuillamme käyttämämme evästeet eivät kerää henkilötietoja.

Käytämme verkkosivuillamme myös kolmansien osapuolien sivustoanalytiikka- ja markkinointijärjestelmiä, kuten Google Analytics. Järjestelmät keräävät sivustolla kävijöistä tiettyjä tietoja evästetiedostojen avulla, jotta sivuston käyttöä voidaan arvioida ja parantaa. Näitä tietoja ovat esimerkiksi mitä kautta käyttäjä on löytänyt sivustolle ja miten hän toimii sivustolla. Järjestelmien tarjoajat välittävät ja säilyttävät kerätyt tiedot palvelimillaan.

Google Analytics voi luovuttaa tietoja myös kolmansille osapuolille mikäli se käyttää kolmansia osapuolia kerätyn tiedon käsittelijöinä tai mikäli laki vaatii tietojen luovuttamista. Google ilmoittaa, että se tallentaa vain ei-yksilöiviä tietoja eli se ei yhdistä kerättyjä tietoja yksittäiseen henkilöön. Google Analytics käyttää enimmäkseen ensimmäisen osapuolen evästeitä sivustoanalytiikkapalvelun tuottamiseksi.

Mihin voit ottaa yhteyttä?

Tietosuojaan ja evästeiden käyttöön liittyvissä tiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse toimisto [at] teatterivanhajuko.fi

Verkkokaupan tietosuoja

Voit ladata Teatteri Vanha Jukon verkkokaupan tietosuojalausunnon tästä: Verkkokaupan_Tietosuojalausunto_Teatteri_Vanha_Juko

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää teatterivanhajuko.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent teatterivanhajuko.fi-site activities.

Sulje/Close